0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 27.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SUPERLIGA SRBIJE: Partizan se vratio na prvo mesto pred gotovo praznim stadionom, Jojića izvređali navijači (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.22 u 15:59

Fudbaleri Partizana su u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije savladali ekipu TSC-a – 4:1 (2:1).

Izabranici Aleksandra Stanojevića su osvojili nova tri boda, te tako ostali u šampionskoj trci. Duel za crno-bele nije dobro počeo, veoma teško su ulazili u prilike, a onda je na isteku pola časa stigla kazna u vidu pogotka Stefana Vukića koji je sam izašao pred golaman crno-belih i lobovao ga.

Zbog loše igre osećalo se nezadovoljstvo u redovima crno-belih, a Stanojević se odlučio na rane izmene, pa su igru u 40. minutu napustili Miloš Jojić i Igor Vujačić. Upravo je Jojić bio na meti navijača tokom čitavog toka meča, pratili su ga zvižducima, kao i salvom uvreda.

Nedugo nakon toga, Partizan je u život bratio Bibras Natho, koji je sa ivice kaznenog prostora postigao gol za izjednačenje.

Do kraja prvog poluvremena usledio je potpuni preokret, nakon što je Kvinsi Menig pobegao odbrani, ali njegov udarac odbranio Nenad Filipović, a onda je na odbitak nalteo Rikardo Gomeš koji je postigao 24. gol u sezoni. Pomoćnici su isprva digli zastavicu zbog ofsajda, ali VAR ih je ispravio.

U drugom poluvremenu, 48. minutu crno-beli su stigli do trećeg pogotka. Nenad Filipović je odbranio udarac Siniše Saničanina, a lopta je došla do Aleksandra Miljkovića koji je potom istu prosledio u mrežu.


Od tog momenta više dileme nije bilo u kom pravcu će utakmica dalje ići, a tačku na duel golom je stavio Nemanja Jokvić, kojki je postigao gol posle pasa Lazara Markovića.

Partizan je sada prvi na tabeli, barem dok se ne odigra utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog, dok je TSC šesti sa 44 boda, tri manje od Radničkog koji drži četvrto, poslednje mesto za Evropu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter