0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 27.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

UZBUDLJIVO U PRAZNOJ HUMSKOJ: Vukić šokirao crno-bele, a onda je Natho majstorijom izjednačio – a Rikardo preokrenuo (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.22 u 14:49

Fudbaleri Partizana i TSC-a igraju meč treće plej-of runde Superlige Srbije.

Do pogotka na meču u Humskoj su prvi stigli gosti. Lošu igru domaćina u 31. minutu kanzio je Stefan Vukić koji je izašao sam pred Popovića i lepo je potom ‘bocnuo’ loptu preko njega za 1:0.

Ovaj 26-godišnji napadač je tako stigao do desetog gola u superligaškoj sezoni, na svom 25. meču. Podsetimo, reč je o igraču koji je prošlog leta u ovaj klub stigao iz Zlatibora.


(VIDEO:YouTube/Arena Sport TV)

Da crno-beli na veliki odmor ne odu sa minusom potrudio se Bibras Natho. Izraelac je postigao veoma lep pogodak iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora u 41. minutu.

Samo nekoliko minuta kasnije, ponovo se lopta našla u mreži gola gostiju. RIkardo Gomeš je uspeo da postigne svoj 24. prvenstveni gol, koji je najpre proveren od strane VAR arbitara zbog mogućeg ofsajda, a onda priznat kada su sudije utvrdile da je sve bilo čisto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter