0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

SPREMAJU SE VELIKE PROMENE NA ‘OLD TRAFORDU’: Poznati planovi novog trenera – Ten Hag želi da dovede ovog igrača Barselone!

Objavljeno: 23.04.22 u 14:52

Velikanu sa ‘Old Traforda’ je potrebna rekonstrukcija tima.

Mančester junajted iza sebe ima sezonu za zaborav, rezultati koje beleži tim sa ‘Old Traforda’ su katastrofalni, pa je svima jasno da neke stvari moraju da se menjaju iz korena.

U klubu je nedavno predstavljen Erik Ten Hag, a mediji sa ‘ostrva’ su već otkrili neke njegove planove. Rekonstrukcija igračkog kadra je neminovna, pa se uvekoliko piše ono novih pojačanja Mančester junajteda.

Holandski trener želi da u Mančester dovede bivšeg fudbalera Ajaksa. U pitanju je vezista Barselone Frenki de Jong, kog Erik Ten Hag vrlo dobro poznaje.

De Jong je ove sezone upisao 42 nastupa u dresu Barselone, dok se četiri puta upisao u strelce i zabeležio pet asistencija.

Podsetimo, Erik Ten Hag je sa ‘crvenim đavolima’ potpisao ugovor do 2025. godine. On će na klupu Mančester junajteda sesti na kraju ove sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter