0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

NAVIJAČI MANČESTERA KONAČNO ZADOVOLJNI: Na ‘Old Trafordu’ predstavljen novi trener, hoće li on uspeti da prekine agoniju ‘crvenih đavola’?!

Objavljeno: 21.04.22 u 12:54

Velikan sa ‘Old Traforda’ ima novog trenera.

Mančester junajtedu su pod hitno potrebne određene promene kako bi se engleski gigant probudio iz noćne more i vratio na staze stare slave. Na ‘Old Trafordu’ nešto ne štima, ekipa pravi katastrofalne rezultate a navijači iz utakmice u utakmicu iskazuju svoje nezadovoljstvo.

Situaciju u kojoj se klub nalazi pokušaće da promeni Erik Ten Hag, doskorašnji strateg Ajaksa, koji je sa ‘crvenim đavolimo’ potpisao ugovor do 2025. godine. On će na klupu Mančester junajteda sesti na kraju ove sezone.


Teh Hag je prošao ‘školu’ Bajerna iz Minhenda, da bi potom dve sezone predvodio Utreht odakle je 2017. godine prešao u Ajaks, sa kojim je pravio odlične rezultate.

Velika je čast da budem imenovan za menadžera Mančester junajteda, veoma sam uzbuđen zbog izazova koji su pred nama. Znam istoriju ovog velikog kluba, kakva je strast navijača i apsolutno sam odlučan da razvijem tim koji je sposoban da donese uspehe koje klub zaslužuje – rekao je sjajni stručnjak i potom dodao:

– Bilo je teško napustiti Ajaks posle ovih neverovatnih godina i mogu da uverim naše navijače da sam potpuno posvećen i fokusiran da uspešno završimo sezonu pre nego što pređem u Mančester junajted – poručio je Ten Hag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester United (@manchesterunited)


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter