0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Atleti

GIGANT VIŠE NIJE NI SENKA STAROG SEBE: Gubitnički mentalitet u svim sferama Junajteda, sada im za katastrofu kriv Simeone!? (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.22 u 23:46

Junajted sve dalje od stare slave!

Fudbaleri Atletiko Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona nakon što su na Old Trafordu minimalnim rezultatom savladali Mančester Junajted. U izuzetno tvrdoj utakmici ekipa Čola Simeonea se bolje snašla i uspela da izbori plasman u narednu fazu, Kristijano Ronaldo je bio potpuno anuliran, a uažasna forma i agonija Crvenih đavola se nastavila.

Nakon utakmice neprijatne scene smo videli po ulasku Čola u tunel. Naime bilo je tenzija i spornih situacija, udaraca i provokacija celim tokom meča, ali očigledno je da su navijači tima, sa najviše osvojenih prvenstava Engleske, najvećeg krivca za lošu igru svojih ljubimaca i njihovo užasno stanje ove sezone videli u trofejnom treneru. Simeonea su prilikom izlaska sa terena navijači Mančestera gađali svim i svačim, a Argentinac je bukvalno usled oluje predmeta utrčao pre nego što su stjuarti uspeli da osposobe tunel ka svlačionici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter