0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Atleti

KRAJ ERE KOJA JE TRAJALA DECENIJU I PO: Mesi i Ronaldo ponovo eliminisani na prvom koraku, Junajted je ekipa bez karaktera! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.22 u 23:12

Atletiko preživeo Old Traford!

Fudbaleri Atletiko Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona nakon što su na Old Trafordu minimalnim rezultatom savladali Mančester Junajted. U izuzetno tvrdoj utakmici ekipa Čola Simeonea se bolje snašla i uspela da izbori plasman u narednu fazu, uprkos jakom startu i finiši meča izabranika Ralfa Rangnika.

Odlučujući momenat desio se pet minuta pre kraja prvog dela, kada je Atletiko krenuo nešto otvorenije, a do gola su stigli tako što je na centaršut Grizmana na pravom mestu bio brazilski bek Renan Lodi koji je glavom savladao De Heu. Junajted je u nastavku napadao, po svaku cenu želeo do gola, čak je i Ronaldo pokušao svojim makazicama da matira Oblaka koji je ceo meč bio na visini zadatka i sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Atletiko Madrid je tako izbacio Mančester Junajted i napokon se osvetio Kristijanu Ronaldu za višegodišnje maltretiranje u Ligi šampiona, a pošto je ovo druga sezona uzastopno da Ronaldo i Mesi završavaju prevremeno elitno evropsko takmičenje, nažalost možemo ovo okarakterisati kao kraj ere koja je obeležila fudbal proteklih 15 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter