0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Napredak Krusevac Beograd, 13.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN NEPREPOZNATLJIV U NASTAVKU SEZONE: Novi kiks lidera na tabeli, Napredak preživeo gostovanje u Humskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.22 u 16:33

Loša forma Partizana se nastavlja!

Fudbaleri Partizana su nastavili niz loših partija i rezultata nakon poraza od Crvene zvezde i Fajenorda, prosuli su i bodove na svom stadionu protiv Napretka iz Kruševca, a na utakmici na kojoj je prisustvovalo nešto više od 2.500 ljudi, nije bilo golova. Napdali su crno-beli čitav meč, bili su realno bolji rival ali do gola nisu mogli.

Popularni Stanoje nije baš zadovoljan ni predstavom u prvom delu pa je na poluvremenu promenio čak četvoricu igrača, pa su domaći krenuli još furioznije. Nakon pola sata igre se desio jedan detalj gde je Rikrado pokušao da uhvati makazice, ali je nokautirao defanzivca domaćih, potom je sankcionisan žutim kartonom. Napadali su domaći i u nastavku ali je Nikola Vasiljević bio nepremostiva prepreka za izabranike Aleksandra Stanojevića.

Partizan je i dalje prvi, ali večiti rival ima priliku da se izjednači sa njim na tabeli ukoliko slavi sutra na duelu protiv Metalca, dok je Napredak nastavio sa mečevima na kojim ne zna za pobedu ovog proleća, pa su tako sedmi na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter