0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Napredak Krusevac Beograd, 13.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OVAKO NEŠTO SE ZAISTA RETKO VIĐA: Stanojević na poluvremenu učinio radikalan potez, Rikardo nokautirao rivala! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.22 u 16:03

Stručnjak sve samo ne zadovoljan!

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević apsolutno je bio besan na poluvremenu meča između njegovih izabranika i Napretka. Imali su domaći inicijativu i nekoliko sjajnih prilika u prvom delu ali nije došlo do promene rezultata. To je verovatno prouzrokovalo nezadovoljstvo kod stručnjaka koji je na pauzi promenio čak četiri fudbalera!

Fudbaleri koji su se potom našli na terenu jesu Nemanja Jović, Filip Holender, Marko Jevtović i Marko Živković u nadi da će uspeti da slome otpor nezgodnih gostiju. Na klupu odlaze Slobodan Urošević, Kvinsi Menig, Miloš Jojić i Lazar Pavlović. Ovoliki broj izmena se retko viđa pa i kod ubedljivog rezultata, što implicira da je Stanojević i pored inicijative nezadovoljan prikazanim, a moguće je i da samo čuva fudbalere za Roterdam.

Ono što je takođe jedan upadljiv detalj u prvom delu jeste da je napadač Partizana, Rikardo Gomeš, u pokušaju da uhvati loptu popularnim makazicama, promašio ceo fudbal i nokautirao defanzivca gostiju Nemanju Kojčića. Sankcionisan je za to žutim kartonom, a rezultat je nepromenjen i sredinom drugog dela u kome je Partizan još opasniji po gol rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter