0
Domaći fudbal

FOTO: FK Napredak Kruševac

NOVO SAOPŠTENJE U SUPERLIGI SRBIJE: Ovaj put Napredak tvrdi: „Merio nam milimetre sudija iz mračne sobe u Pazovi“!

Objavljeno: 07.03.22 u 22:19

Saopštenje kluba iz Kruševca!

Nakon što je Crvena zvezda ranije danas objavila saopštenje povodom penala za Partizan, sada je i Napredak iz Kruševca povodom milimetarskog ofsajda u utakmici sa Proleterom koji im je poništio gol za pobedu Kruševljani su povodom toga izdali saopštenje koje prenosimo u celosti:

– Po ko zna koji put u ovom prvenstvu našli smo se na udaru sudija i uskraćena nam je, ovom prilikom, pobeda. Poništen nam je pogodak u drugom minutu nadoknade vremena, posle autogola. Kada su gosti krenuli na centar, sudija iz mračne sobi u Staroj Pazovi je utvrdio da je, još u začetku akcije, a usledilo je potom nekoliko dodavanja, postojao milimetarski ofsajd. Za samo dva dana, sudija iz VAR sobe se našao u epicentru, ovom prilikom mereći milimetre, kako bi Napretku poništio gol, kaže se u saopštenju Uprave FK Napredak, posle utakmice sa Proleterom.

Očigledno, kad je, ili – ili, uvek se sudi protiv nas. Čak i kad je jasno da je odluka delioca (ne)pravde direktno na našu štetu, pa još u prvom poluvremenu ostanemo sa igračem manje. Moramo li mi to do kraja šampionata da naučimo da igramo sa desetoricom?! Da se ne vraćamo na početak sezone i greške koje su poslužile za demontraciju na radionici koju je držala Sudijska komisija FSS pred novinarima u „kući fudbala“ pred početak nastavka šampionata. I da ne pominjemo neke druge situacije, koje se mogu svrstati u kategoriju „lakših“ prekršaja na našu štetu, kao odluka da se igra na terenu na kojem nisu postojali elementarni uslovi.

Dižemo glas protiv ovih drugih, koji su nam Evropu već uskratili, a izgleda da bi hteli da nas izbace i iz plej – ofa. I bez obzira na sve, nastavljamo na terenu da se borimo časno i viteški, ali ne želimo više da ćutimo i tražimo od nadležnih samo jednu stvar – ravnopravan tretman u odnosu na ostale. zaključuju, ističe se na kraju saopštenja Uprave FK Napredak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter