0
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić

VAR ODLUČIO PODELU BODOVA U NADOKNADI: Spektakl i sto minuta drame na Stadionu Mladost, Čuka u Surdulici položila oružje! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.22 u 18:16

Sve smo videli u Kruševcu!

Sjajan meč gledali smo u Kruševcu gde je domaći Napredak dočekao Proleter u jednoj sjajnoj utakmici koja se završila bez pobednika, a konačan rezultat je bio 1-1. U duelu između Surdulice i Čukaričkog odigrano je bez golova, i nekih preteranih uzbuđenja, osim crvenog kartona koji je 20 minuta pre kraja dodeljen timu sa Banovog brda.

U Kruševcu je bilo dosta sadržajnije, u prvom poluvremenu domaći su imali dosta više loptu u nogama, ali Proleter je bio konkretniji. Gosti su najbolju priliku imali preko Džigija Ninkovića koji je u desetom minutu šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je golman Napretka Nikola Vasiljević solidno intervensiao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

Do prednosti gosti su došli u završnici prvog poluvremena, kada je nakon lošeg dodavanja Sprema, a potom još goreg prijema Mršića, lopta došla do nečuvanog Stefana Tomovića koji igra fantastično ove sezone, pa je krilni napadač Novosađana šutirao jako i po zemlji u golmanov levi ugao i tako matirao Vasiljevića.

U drugom poluvremenu je došlo do još veće inicijative domaćih, koji su gotovo sve vreme imali posed. Ipak do izjednačenja je došlo tek nakon udarca iz ugla, kada se golman Petrić sa Mršićem, koji je završio bez svesti, pa je povodom toga dosuđen jedanaesterac. Melunović je bio siguran i doneo izjednačenje svom timu. U završnici je viđen još jedan pogodak, naime Mladenović je centrirao na drugu stativu, ali je loptu Nikola Marjanović sproveo loptu u svoju mrežu. Na sreću defanzivca VAR soba je reagovala i ukazala na ofsajd poziciju ranije u napadu.

Napredak je sada sedmi na tabeli, i još uvek ne znaju za pobedu ovog proleća, dok je Proleter na 13. poziciji. Čuka je bezbedna na trećem mestu, daleko i od Vojvodine i od Zvezde, dok je Surdulica nastavila niz nepobedivost i trenutno je 11. sa 30 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter