0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BIO JE POTPUNO OKRUŽEN: Turci posle utakmice čekali Obradovića! (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.22 u 09:20

Željka Obradovića nakon jučerašnje utakmice sačekali turski navijači

Nije tajna koliko je veliko ime u svetu košarke Željko Obradović i gotovo da nema mesta u Evropi gde gostuje a da navijači ne ukažu ogromno poštovanje i priznanje za brojne uspehe trenera Partizana. Popularni Žoc je izuzetno cenjen u Turskoj jer je tamo radio dugi niz godina u Fenerbahčeu sa kojim je i osvojio titulu Evrolige 2017. godine i tako postao prvi klub iz te zemlje sa titulom evropskog šampiona. Željko je takođe osvojio 4 šampionata te zemlje sa Fenerom, a učestvovao je na čak 6 završnih turnira Evrolige u tom periodu.

Njega su nakon sinoćne utakmice i poraza Partizana od Turk Telekoma u Ankari, dočekali  navijači Fenera, njih nekoliko desetina koji su ga čekali i pozdravljali pored klupskog autobusa.

‘Posle meča u kom je ekipa Željka Obradovića izgubila u Ankari od Turk Telekoma 85-71, a navijači Fenerbahčea su pokazali interesovanje za našeg legendarnog trenera, uprkos hladnom vremenu’.

Da podsetimo, Partizan je drugi na tabeli sa skorom 8-3, a ispred njega je jedino Huventud sa porazom ali i utakmicom manje takođe, dok je u borbi za prvo mesto grupe A još i Lokomotiva sa skorom od 7 pobeda i 3 poraza. Evo šta je Željko imao da kaže nakon jučerašnjeg poraza.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter