1
Evrokup

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽELJKO OBRADOVIĆ ZABRINUT NAKON PORAZA: Moramo da vidimo šta se dešava – Turk Telekom je dominirao!

Objavljeno: 25.01.22 u 20:51

Nije mu bilo prijatno.

Košarkaši Partizana su poraženi u 11. kolu Evrokupa od Turk Telekoma rezutlatom 85:71. Nisu crno-beli bili konkurentni u većem delu ovog susreta. Nedostajala je pre svega agresivnija i bolja timska odbrana, a potom i realizacija u napadu.

Turska ekipa je uspela da iskoristi sve slabosti crno-belih večeras i da zasluženo dođe do trijumfa. Odmah nakon ovog susreta, u kratkoj izjavi za medije, trener Partizana Željko Obradović, istakao je da će morati da pregleda snimak i da vidi šta se to dešava.

– Turk Telekom je odigrao sjajnu utakmicu, dominirali su 40 minuta. Očigledno moramo da pogledamo snimak utakmice i da vidimo šta se to dešava, rekao je trener crno-belih.

Naredni izazov za Partizan, biće gostovanje Krki, već u petak. Crno-beli su u dosadašnjem delu Evrokupa zabeležili 8 pobeda i 3 poraza, dok su u ABA ligi na 13 poeba i 3 poraza.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter