0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: Anthony Martial of Manchester United in action during the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BURA NA ‘OLD TRAFORDU’ SE NE STIŠAVA: Napadač jasno odgovorio Rangniku!

Objavljeno: 16.01.22 u 17:48

Po svemu sudeći, Francuz bi uskoro mogao da napusti Mančester junajted.

Francuski napadač, Entoni Marsijal, demantovao je tvrdnju šefa stručnog štaba Mančester junajteda. Ralf Rangnik je istakao da Marsijal nije želeo da bude u timu za utakmicu protiv Aston Vile, koja je odigrana u subotu.

Nemački trener je posle remija istakao da Francuz nije želeo da putuje na gostovanje. Napadač se oglasio dan nakon utakmice, koja je završena rezultatom 2:2.

PROČITAJTE JOŠ: AMERIKANAC STAO UZ NOVAKA KAO NIKO DO SADA: ‘Voleo bih da sam u Melburnu, samo da bih se povukao sa turnira’

-Nikada neću odbiti da igram utakmicu za Mančester junajted. Ovde sam sedam godina, nikada nisam pokazao nepoštovanje prema klubu i navijačima i nikada neću – poručio je reprezentativac Francuske.

Prema tvrdnjama tamošnjih medija, Entoni je već obavestio članove uprave kluba da želi da napusti ‘Teatar snova‘. Za usluge 26-godišnjeg Francuza zainteresovani su Barselona, Njukasl i Sevilja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter