2
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021 Tennys Sandgren (USA) v Jeremy Chardy (FRA) Beograd, 23.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

AMERIKANAC STAO UZ NOVAKA KAO NIKO DO SADA: ‘Voleo bih da sam u Melburnu, samo da bih se povukao sa turnira’

Objavljeno: 16.01.22 u 17:20

‘Ako mislite da je sport u ovom trenutku važniji od ovog problema, onda ste moron!’

Najbolji teniser na planeti, Novak Đoković, neće dobiti šansu da se bori za 21. grend slem titulu u karijeri, pošto je u nedelju deportovan iz Australije. Novaku je uskraćena prilika da dođe do dvocifrenog broja titula na Australijan openu, a dugo će se pričati o teroru koji je trpeo u spomenutoj državi.

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021
Tennys Sandgren (USA) v Jeremy Chardy (FRA)
Beograd, 23.05.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Iz trenutka u trunutak možete pročitati izjave brojnih javnih ličnosti, a ovog puta se oglasio američki teniser, Tenis Sandgren. Iskusni igrač je već nekoliko puta pružio podršku Novaku, a ovog puta je bio prilično jasan.

-Tvrdnja da neko podstiče ‘antivakserski sentiment’ nije razlog da se prema njemu ponaša kao prema nižoj vrsti. Ako ne vidite o čemu je ovde reč… Znate kada ‘ikona slobodnog izbora’ nije dobrodošla u zapadne zemlje, stvari postanu lude. Voleo bih da sam u Melburnu, samo da bih mogao da se povučem. Izgleda je solidarnost kul samo kada uz nju dolazi i ček. Ako mislite da je sport u ovom trenutku važniji od ovog problema, onda ste moron – istakao je Amerikanac.

0
0

2 Komentara

  1. voleo bih da sam tamo, samo da odem odatle… ali nažalost pošto već nisam tamo, ne mogu ni da naknadno odem… jedino da odem, iako nisam ni dosao… ali ipak, kada dodjem, moždu ću već da budem otišao, pa neću morati ni da tamo dolazim, iako sam realno već dva puta otišao, pre nego što sam uopšte stigao uoči samog dolaska…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je ovo sve trebalo Novaku ?Da li je na ovakav nacin zelio da zavrsi karijeru ili sta je drugo u pitanju jer sad munigdjenecedati da igra dok se ne vakcinise.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter