0
Evrokupovi

Fudbal Prijateljski mec-Friendly match Francuska v Srbija Paul Pogba (R) and Nemanja Matic Bordeaux, 07.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKI PROBLEM ZA JUNAJTED: Vezista van terena još najmanje mesec dana!

Objavljeno: 08.01.22 u 17:48

Francuzu ugovor sa klubom ističe na kraju aktuelne sezone!

Iskusni vezista Mančester junajteda, Pol Pogba, provešće još najmanje mesec dana van terena. Francuski as se poveredio tokom treninga nacionalnog tima u novembru mesecu. U pitanju je povreda prepone, pa u klubu od tada ne mogu da računaju na njegove usluge.

O procesu njegovog oporavka i potencijalnom povratku na teren, govorio je šef stručnog štaba ekipe sa ‘Teatra snova’, Ralf Rangnik.

-Prošle sedmice su mi rekli da će njegov oporavak trajti još četiri ili pet nedelja. Još ne trenira sa timom. Koliko ja znam, na osnovu informacija iz medicinskog tima, biće mu potrebno još nekoliko nedelja. I kada se vrati, neće odmah biti spreman za mečeve – istakao je Rangnik.

Pogba je ove sezone zabeležio 13 nastupa u dresu slavnog kluba iz Mančestera. Po završetku tekuće sezone ističe mu ugovor sa klubom i ima mogućnost da dogovori saradnju sa nekim od klubova iz inostranstva.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter