0
Evropske lige

FOTO: HotSport

HOTSPORT U VIP LOŽI NEMANJE MATIĆA: Pogledajte na koji način smo doživeli ovaj čarobni grad – u pabu je ludnica, a čuveni hot dog je ispunio očekivanja! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.22 u 12:25

Zahvaljujući Nemanji Matiću bili smo u prilici da uživo iz njegove lože pratimo meč Mančester junajteda i Vulverhemptona koji se odigrao 3. januara u okviru 21. kola Premijer lige.

Naš put do Mančestera krenuli smo iz Londona, vozom treba tačno 2 sata i 10 minuta. U vozu smo imali besplatan internet, a hrana i osveženje je moglo da se kupi u malom šopu u vozu.

FOTO: HotSport

Po dolasku na stanicu Pikadili u Mančesteru, zaputili smo se u obilazak grada pošto smo imali jos 5 sati do početka utakmice.

Grad izgleda totalno suprotno od onog kako smo ga zamišljali. Naime videli smo da je dosta živo, da ima ljudi koji šetaju centralnim ulicama, šoping centri su im priličmo puni.

FOTO: HotSport

Prva stvar koju smo hteli da obiđemo bio je Nacionalni muzej fudbala, ali nažalost nije radio, otvara se 5. januara. Nakon toga smo u jednom kiosku probali njihov čuveni hot dog, ispunio je očekivanja!

FOTO: HotSport

Kada je došlo vreme za polazak na stadion, ponovo smo njihovim tramvajem ili kako ga oni zovu tram, direktno stigli do Old Traforda za nekih 15 munuta vožnje.

Po izlasku sa stanice prvo smo naišli na manji Old Traford koji koristi njihova kriket ekipa, inače kriket je u Engleskoj jako popularan.

Kako smo se približavali stadionu Mančestera,osećao se neki žamor i atmosfera kao u Srbiji pred derbi večitih rivala.

FOTO: HotSport

Nailazimo na 2 paba u kojima se skupljaju navijači pre utakmice. Za ulazak je potrebna ulaznica za utakmicu i prilog od minimum 2 funte, i zabranjen je ulazak za lica ispod 18 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

Nakon toga obišli smo i fan šop Mančestera gde je moglo da se nadje bukvalno svaki artikal sa grbom Junajteda.

FOTO: HotSport

Zatim dolazimo do centralnog ulaza, ta cela tribina nosi ime po Sir Aleks Fergusonu i ispred stoji njegova statua. Tu nas sprovode do drugog sprata gde nalaze VIP lože,naš Nemanja Matić je zakupio jednu takvu i ovoga puta nas je baš lepo ugostio.

FOTO: HotSport

Piće i hrana u neograničenim količinama, komfor za gledanje utakmice, 2 televizora, aparat za kafu… A što se utakmice tiče,to ste već videli u izveštaju od juče.

Ovim putem se još jednom zahvaljunemo Nemanji i vidimo se nekom narednom prilikom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter