0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 12: Dusan Tadic of Serbia celebrates after scoring a goal during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TADIĆA PITALI O VATROMETU: Kapiten ‘orlova’ iznenadio sve odgovorom – ‘U Srbiji sam navikao na bombe!’

Objavljeno: 20.12.21 u 08:58

Kapiten Ajaksa govorio je o holandskom derbiju.

Ajaks je uspeo da savlada sa 2:0 Fejenord, a na toj utkamici je blistao Srbin, koji je postigao drugi gol sa bele tačke. Ipak, utakmica u Roterdamu imala je i ružnu uvertiru, pošto su domaći navijači čekali autobus „kopljanika“ na ulasku u stadion, a kada su shvatili da će on otići na drugi ulaz, usledio je haos. Upaili su baklje i pokušali da napadnu igrače Ajaksa, ali je policija sprečila veći incident.

Nakon meča, novinari su pitali Tadića da li je bio uplašen.

– To me je samo motivisalo. I stadion je trebalo da bude pun, svi da budu protiv nas, tada dobijam snagu. Nije bi bilo ništa strašno. Ne, zaista ne. Možda mislite da sam malo lud, ali navikao samo na bombe u Srbiji, kao 1999. godine. To je bilo baš intenzivno, rekao je Tadić nakon utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter