0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

SKANDAL U HOLANDIJI: Huligani spremili paklen doček za Dušana Tadića i njegove saigrače – policija morala da interveniše kako bi sprečila veći incident! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.21 u 18:48

Uoči današnjeg meča između Fejenorda i Ajaksa, navijači domaćeg tima pripremili su ‘paklen doček’ za Dušana Tadića i ‘kompaniju’.

Sjajnu utakmicu odigrali su Fejenord i Ajaks, nakon 90 minuta kvalitetnog fudbala meč je završen rezultatom 0:2. Jedan od najzaslužnijih za novi trijumf Ajaksa bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić, koji je prvo asistirao kod autogola, a potom bio siguran sa bele tačke.

Međutim, pre meča, dogodile su se ružne scene koje su zgrozile javnost u Holandiji.

Huligani Fejenorda čekali su autobus u kojem su se nalazili fudbaleri Ajaksa, među kojima se nalazio i srpski reprezentativac Dušan Tadić. Iako je zabranjeno prisustvo publike na utakmicama u Holandiji, to nije sprečilo najvatrenije pristalice domaćeg tima da prirede paklen doček za igrače ‘kopljanika’.

– Policija je rasterala grupu izgrednika koji su se okupili uoči važne fudbalske utakmice između velikih rivala Fejenorda i Ajaksa. Policija je koristila i vodeni top, angažovana je i policija na konjima. Kada je Ajaksov autobus stigao na stadion, napadnut je dimnim bombama, petardama i bakljama, grupa od 100 do 150 ljudi je takođe gađala policiju bakljama i flašama – navode holandski mediji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter