0
Evropske lige

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers- Playoff-Srbija v Scotland Dusan Tadic penal reacts Beograd, 12.11.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KO BI DRUGI, NEGO ON: Tadić je ‘kralj’ holandskog fudbala – prvo je asistirao, pa potom sa ‘kreča’ overio bitnu pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.21 u 17:08

U Holandiji je danas odigran veliki derbi.

Snage su odmerili fudbaleri Fejenorda i Ajaksa, a nakon 90 minuta kvalitetnog fudbala meč je završen rezultatom 0:2. Jedan od najzaslužnijih za novi trijumf Ajaksa bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić, koji je prvo asistirao kod autogola, a potom bio siguran sa bele tačke.

U 44. minutu, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije probio je po levoj strani i uputio sjajan centaršut, a loptu je u svoju mrežu poslao Markos Senesi.

Tempo igre je u nastavku opao, nije bilo većih uzbuđenja sve do 79. minuta, kada je fudbaler Fejenorda oborio Davida Neresa u svom kaznenom prostoru, a sudija je prstom pokazao na belu tačku.

Dušan Tadić je preuzeo odgovornost na sebe, te je rutinski savladao protivničkog golmana da bi svom timu doneo nova tri boda i stavio tačku na ovu utakmicu. Ajaks se sada nalazi na prvom mestu na tabeli, barem na par sati dok PSV ne odigra utakmicu protiv Valvijka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter