0
Evrokupovi

FOTO: Instagram/LeoMessi

LEONARDO PORUČUJE: ‘Mesi je naš ključan igrač! Ako polemišite o njemu, to je zato jer ne razumete ništa o fudbalu’

Objavljeno: 20.12.21 u 14:33

Direktor PSŽ-a odgovorio kritičarima!

Prethodni letnji prelazni rok doneo nam je dve ‘detonacije’. Lionel Mesi je napustio Barselonu i obukao dres Pari Sen Žermena, a Kristijano Ronaldo se vratio na ‘Teatar snova’. 

Od samog starta u prestoncii Francuske prisutna su velika očekivanja od legendarnog Argentinca. Statistika za sada nije na njegovoj strani, pa se stiče utisak da Mesi nije na svom prepoznatljivom nivou.

Direktor ekipe sa ‘Parka prinčeva‘, Leonardo, imao je vrlo jasan odgovor za sve kritičare aktuelnog vlasnika Zlatne lopte. 

Mesi za mene nije sporan!  Ako počnete da polemišete o njemu, to je zato što ne razumete ništa o fudbalu, bez dileme. Ako pogledate Mesijeve brojke, one su u prvih šest meseci neverovatne. On i Mbape su učestvovali u skoro svakom našem golu. On je ključan igrač – jasno je istakao prvi operativac vicešampiona Francuske.

PROČITAJTE JOŠ: ČUVENI BRAZILAC JE RAZOČARAN: ‘Čitav fudbalski svet je fokusiran isključivo na novac. Ja nisam iz te priče’

-Ko kaže da mora da pretrči 12 kilometara na  svakom meču? Igrao je u istom stilu 20 godina. To se menja kada je okružen novim saigračima. Ali on se prilagođava jer je genije, a naši drugi geniji se njemu prilagođavaju – poručio je Leonardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter