0
Evropske lige

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Paris Saint-Germain arrive at the airport Nikola Tesla Marco Verratti (L) and Dani Alves Beograd, 10.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ČUVENI BRAZILAC JE RAZOČARAN: ‘Čitav fudbalski svet je fokusiran isključivo na novac. Ja nisam iz te priče’

Objavljeno: 20.12.21 u 13:34

Defanzivac se vratio na ‘Kamp Nou’ i igraće za 150 hiljada evra po sezoni.

Dani Alves je nedavno ponovo obukao dres voljenog kluba! Brazilac je nastupio za Barselonu posle tačno 2018 dana, od kada je prvi put napustio ‘Kamp Nou’ i pojačao redove Juventusa.

Alves je pristao da nastupa za minimalac, koji propisuje Fudbalski savez Španije. U pitanju je plata od 150 hiljada evra po sezoni. Dani je govorio o toj temi, pa je istakao da ga novac nikada nije previše interesovao.

-Čitav fudbalski svet je fokusiran isključivo na novac. Ja nisam iz te priče. Nisam jer sam iskusio obe strane u životu, kako je živeti bez novca i sa njim…Milion, dva ili više mi ništa ne znači u životu… Na kraju šta ćemo poneti u grob sa sobom? Jahte, skupocene automobile i privatne avione sigurno ne…Samo sećanja i uspehe. Kada umrem, voleo bih da ljudi kažu: ‘On je bio fudbaler koji je razmišljao drugačije od ostalih’  –  rekao je Alves.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter