0
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Superliga Srbije, Vozdovac - Partizan Super Liga 28.11.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

STANOJEVIĆ LJUT NAKON OBORENOG REKORDA: Ovo nisu normalni uslovi za fudbal!

Objavljeno: 01.12.21 u 19:51

Crno-beli su slavili.

Fudbaleri Partizana su u osmini finala Kupa Srbije savladali Dubočicu rezultatom 0:1. jedini pogodak na meču postigao je mladi Marko Milovanović u 39. minutu. Bila je ovo 148. utakmica Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana, čime je prestigao Stjepana Bobeka i tako se popeo na 3. mesto liste trenera sa najviše nastupa u crno-belom taboru.

Ipak, nakon utakmice, strateg Partizana i nije bio mnogo srećan, najviše zbog vrlo lošeg terena na kome se ovaj meč igrao. Prvi njegov komentar upravo je bio vezan za to, dok je potom čestitao protivnicima na dobroj igri.

Ovo nisu normalni uslovi za fudbal. Dubičica je bila dobro organizovana, teško je bilo, nismo mogli da kontrolišemo igru. Moram da budem zadovoljan, za tri dana ponovo igramo, pa potom za četiri. Čestitam Dubočici na dobroj igri, istakao je Stanojević.

Naredni meč, fudbaleri Partizana će odigrati 5. decembra protiv Novog Pazara, dok ih već 9. očekuje odlučujući susret u Ligi konferencija protiv Anortozisa. Do kraja jesenjeg dela sezone, crno-beli će se još sastati sa Metalcem i Kolubarom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter