0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MINIMALNA POBEDA PARTIZANA PROTIV DUBOČICE: Crno-beli u četvrtfinalu Kupa Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 01.12.21 u 18:35

Stanojević je izveo kombinovan sastav.

Fudbaleri Partizana su savladali Dubočicu u osmini finala Kupa Srbije rezultatom 0:1. Jedini gol na meču postigao je mladi Marko Milovanović, kome je ovaj pogodak bio prvi u seniorskoj karijeri.

Dobro su se domaći branili na startu ovog susreta, uspeli su da odbiju napade favorizovanog protivnika, ali nisu izdržali do poluvremena. Prvu ozbiljniju šansu imao je Milovanović u 11. minutu nakon kornera, ali su fudbaleri Dubočice bili sigurni. Potom je nakon 6 minuta, Lutovac snažno šutirao, dok je golman domaćih Mladenović bio na pravom mestu. Gotovo sve vreme, lopta je na polovini Leskovčana, Lutovac je u 20. minutu i postigao pogodak, ali je bio u očiglednom ofsajdu.

Sjajan je od samog starta mladi Milovanović, imao je priliku u 33. minutu, šutirao je glavom, ali je lopta otišla preko prečke. Ipak, nagrada za njegov trud stigla je u 39. minutu kada je pogodio za vođstvo crno-belih.

Već na startu drugog poluvremena, imali su crno-beli veliku priliku, Stojković je izleteo, Pantić je šutirao, ali je golman gostiju ipak uspeo da skine loptu sa putanje. Partizan nije mnogo zapinjao, čemu svedoči i kombinovan sastav koji je izveo Aleksandar Stanojević. Crno-beli su imali dosta prilika, ali je realziacija izostala, jer je vicešampion Srbije brzao i grešio, pa je rezultat ostao nepromenjen. Dubočica je imala priliku u 78. minutu nakon dve greške Miletića koji je odigrao loš pas, a potom i izgubio duel sa Savićem.

Fudbaler leskovačkog tima je šutirao, ali nije bio precizan. Dubočica je veliku priliku u 90. minutu kada je Mitrović umakao Šćekiću, bio je sam pred golmanom crno-belih, ali se Stevanović bacio u noge fudbaleru domaćih i tako sprečio izjednačenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter