0
Košarka

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Srbija v Nemacka Stevan Jelovac (L) and head coach Aleksandar Djordjevic Novi Sad, 07.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GRCI ŠALJU UŽASNE VESTI, JELOVCU SE STANJE POGORŠALO: Svi su uz njega, AEK napravio gospodski potez!

Objavljeno: 26.11.21 u 13:39

U kritičnom je stanju.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i košarkaš grčkog AEK-a Stevan Jelovac, pre nekoliko dana je doživeo moždani udar. On je momentalno poslat u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život, a podršku su šalje čitava Evropa.

Grčki portal Basketworld danas je saopštio najnoviju vest, u kojoj se navodi da se stanje srpskog košarkaša pogoršalo i da poslednje informacije nisu dobre.

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers
Srbija v Nemacka
Stevan Jelovac
Novi Sad, 07.02.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Poslednje informacije nisu dobre i govore da se stanje asa AEK ubrzano pogoršava, što govore lekari iz bolnice u kojoj je. Porodica se nada čudu i da Stevan pobedi u meču za život, navodi ovaj portal.

Zbog svih ovih dešavanja, AEK je otkazao meč protiv Larise, koji je trebao da se odigra u okviru domaćeg šampionata. Podršku Stevanu Jelovcu pružili su i naši reprezentativci sinoć pred meč sa Letonijom, dok mu je sestra Sara na Instagramu napisala emotivno pismo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter