0
Košarka

FOTO: KSS

EMOTIVAN GEST ORLOVA: Košarkaši Srbije izašli u majicama podrške za Stevana Jelovca, ovo je poruka za njega! (FOTO)

Objavljeno: 25.11.21 u 22:36

Nadamo se uspešnom oporavku.

Košarkaši Srbije, danas su započeli kvalifikacije za SP pobedom nad Letonijom rezultatom 101:100. Bio je to susret pun uzbuđenja, emocija, a na kraju je selektor Svetislav Pešić uspeo da debituje pobedom. Sam susret u Pioniru, imao je emotivan početak, jer su naši košarkaši poslali poruku podrške Stevanu Jelovcu koji je nedavno pretrpeo moždani udar.

Igrači su nosili majice sa njegovim likom na zagrevanju, a pred početak utakmice razvili su i transparent sa važnom porukom za Jelovca.

Stevane pobedi, uz tebe smo, poručili su naši košarkaši.

FOTO: STARSPORT

Najefikasniji u našem timu bili su kapiten Miloš Teodosić sa 21 poenom i 9 asistencija. Avramović je uz 17 poena dodao 7 asistencija i 5 skokova, dok je Marko Jagodić Kuridža stao na 16 poena. treba istaći i sjajnu rolu Alena Smailagića koji je postigao 15 poena. Na drugoj strani, Srbija nije imala rešenja za Lomasa koji je obruč Orlova izrešetao sa 33 poena, dok su Dairis Bertans i Grazulis stali na 17 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter