0
Košarka

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Srbija v Nemacka Stevan Jelovac (R) Novi Sad, 07.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘KOLIKO ĆE RADOSTI DONETI POBEDA, ŽIVIM ZA TAJ DAN’: Sestra Stevana Jelovca poslala poruku bratu od koje se srce cepa!

Objavljeno: 26.11.21 u 09:48

I kamen bi zaplakao..

Stevan Jelovac nalazi se u bolnici.. Srpski košarkaš doživeo je moždani udar i trenutno nije u baš dobrom stanju, a putem instagrama njegova sestra – Sara poslala je više nego dirljivu poruku:

‘Ljubavi moja, zelim toliko toga da ti kazem, ne znam kako da pocnem. Ne postoje reci na ovom svetu koje bi tebe opisale. Ti si moj svet, moje SVE. Moj veliki bata. Oduvek si bio moj borac i junak. Ponosna sam na tvoj zivot, na tvoju karijeru, na tebe. Ti si poseban covek. Od kada znam za sebe cuvao si me, postavljao si se zastitnicki, obozavam taj tvoj stav. Ali, tvoja seka mora da ti kaze da vise nije mala, porasla sam ljubavi moja. Tog dana sam porasla. Tog dana kada se nas zivot okrenuo naopacke, bez ikakve najave i mogucnosti da to sprecimo. Secas se kako smo oboje prevrtali ocima na tatinu i maminu recenicu: „Ceo zivot je borba“. Dosao je trenutak bato moj da tu recenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno. Znam da me cujes i zato zelim da me slusas pazljivo, nemoj da se bojis, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo. Znas lepi moj, osetim da mi Bog salje nadljudsku moc i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osetim, znam da osetis i ti mene. Doktori koji mi te paze kazu da je ovo maraton, zamisli koliko ce radosti u nase zivote doneti pobeda, zivim za taj dan najlepsi moj. Zivim za dan kada ces se opet smejati na sav glas iz srca, onako kako samo ti umes ljubavi moja.
VOLI TE TVOJA SEKA.’

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sara Jelovac (@s.jelovac)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter