0
Evrokupovi

FOTO: UEFA Champions League/Twitter

LIGA ŠAMPIONA: Bajern nastavlja da gazi sve pred sobom, ‘spasilac’ Ronaldo odveo Mančester u nokaut fazu LŠ!

Objavljeno: 23.11.21 u 20:49

Odigrane su dve utakmice petog kola grupne faze Lige šampiona.

Mančester junajted slavio je u prvom meču od kako je klub napustio Ole Gunar Solskjer. ‘Crveni đavoli’ pobedili su Viljareal na gostovanju rezultatom 2:0.

Vršilac dužnosti na klupi engleskog velikana bio je Majkl Kerik. Na putu ka nova tri boda, proslavljeni fudbaler je imao i malo sreće. Njegovi izabranici nisu blistali večeras, imali su manji posed lopte, kao i manje udaraca ka golu.

Ipak, da ne dođe do novog kiksa, pobrinuo se Kristijano Ronaldo, koji je u 78. minutu načeo mrežu španskog kluba. Portugalski as je iskoristio blagu konfuziju zadnje linije Viljareala, lopta je došla do njega a on je sjajnim lobom matirao protivničkog čuvara mreže.

Tačku na ovu utakmicu postavio je Sančo u 90. minutu kada ga je sjajno ‘uposlio’ Bruno Fernandeš.

Bajern Minhen je večeras takođe slavio. Moćni Bavarci su ‘srušili’ i Dinamo u Kijevu rezultatom 2:1. Potez koji je obeležio utakmicu jeste sjajan gol Roberta Levandovskog, njegovu majstoriju možete pogledati OVDE.

Drugi pogodak za Bavarce postigao je Koman u 42. minutu, dok je utešni gol za domaće postigao Garmaš u 70. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter