0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KERIK OTKRIO KOME SU ‘CRVENI ĐAVOLI’ POSVETILI POBEDU: Ronaldo i Sančo obradovali navijače Junajteda! (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.21 u 22:46

Ekipa sa stadiona ‘Old Traford’ je obezbedila plasman u nokaut fazu!

U okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, fudbaleri Viljareala su ugostili Mančester junajted. Gosti sa ‘Old Traforda‘ su slavili u Španiji sa 0:2 i pobedom su obezbedili plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

Junajted je prvi put sa klupe predvodio Majkl Kerik, koji je preuzeo dužnost trenera nakon otkaza koji je dobio Ole Gunar Solskjer.

-Došli smo ovde da pobedimo. Verovao sam da možemo i da smo spremni. Nije bila laka utakmica, oni su čvrst tim. Teraju vas da se dobro naradite. Ali momci su kopali sve vreme za pobedu. Nije bilo lako prethodnih dana i ova pobeda je za Olea. Dosta posla je pred nama i hvala Bogu ovo je dobro ispalo – kazao je Kerik.

Utakmicu u Španiji je obeležio fenomenalan pogodak Kristijana Ronalda u 78. minutu. Konačan rezultat postavljen je u 90. minutu, kada je Džejdon Sančo duplirao prednost Junajteda.

-Mislim da se niko normalan nije nadao da ćemo ovde igrati lep fudbal. Kada pretrpite poraze u nizu i niste u dobroj formi ni individualno ni timski, nije lako kliknuti. Mislim da je ovako najbolje za nas – zaključio je aktuelni šef stručnog štaba ekipe sa ‘Teatra snova‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter