0
Fudbal

Cristiano Ronaldo Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

SELEKTOR PORTUGALA OTKRIO ŠTA MU JE RONALDO PORUČIO: Zbog ovoga je poludeo na terenu, poraz ume da boli!

Objavljeno: 15.11.21 u 22:24

Sada je sve jasnije.

Fudbaleri Srbije su savladali Portugal u odlučujućem meču za plasman na Mundijal. Rezultat je bio 1:2, a iako su domaći vrlo rano poveli, Orlovi su skupili snage za veliki preokret. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, gotovo da se nije video na utakmici, a nakon poslednjeg zvižduka bio je vidno razočaran i iznerviran.

Na konferenciji za medije, selektor Portugala Fernando Santoš otkrio je koji je razlog za ovakvo ponašanje njegovog kapitena.

Fernando Santos
Portugalija v Srbija – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Lisabon, 14.11.2021.
foto: Starsport.rs ©

Govorio je da je u Srbiji postigao gol u poslednjem trenutku i da taj gol nije priznat. To je normalno, bio je frustriran. Na kraju utakmice niko neće objašnjavati šta se desilo ili nije, istakao je Santoš.

Sve to sada pada u drugi plan, Portugal će u baraž a Srbija direktno na prvenstvo. Podsećamo, naši fudbaleri su malo pre stigli u Beograd, a priređen im je fantastičan doček. Dušan Tadić je pecnuo Mesija, a Aleksandar Mitrović je i dalje u neverici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter