0
Fudbal

Aerodrom Nikola Tesla-Docek Fudbalske reprezentacije Srbije Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 15.11.2021. foto: Starsport.rs ©

MITROVIĆ EMOTIVAN PO DOLASKU U BEOGRAD: Poručio je da će se večeras slaviti – prisetio se i meča sa Škotskom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.21 u 21:59

To je naš heroj.

Iako nikoga ne treba posebno isticati, više je nego očigledno da je jedan od najzaslužnijih za plasman Srbije na SP, napadač Fulama Aleksandar Mitrović. Nekadašnji fudbaler Partizana je tokom kvalifikacionog ciklusa postao najbolji strelac nacionalnog tima, a u Portugalu je postigao i pobedonosni pogodak. Po dolasku u Beograd, Mitrović je poručio da će se večeras proslaviti, ali se osvrnuo i na ogroman uticaj selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Večeras da proslavimo. Selektor je najzaslužniji i on je uticao na to. Doneo je novu energiju, nešto novo što nismo imali. Izvukao je najbolje iz svakog igrača napravio kolektiv. Jedno veliko veče i dao nam motivaciju za uspehe, rekao je Mitrović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Potom su se novinari prisetili i tužnog meča protiv Škotske kada je Mitrović promašio odlučujući penal. Srbija se tada nije kvalifikovala na EP, a upravo naš najbolji napadač ističe da mu ovakav doček daje novu motivaciju.

Kada vidim ovakav doček, daje nam motivaciju da nižemo nove uspehe. Prošlo je godinu dana od promašaja protiv Škotske, da mi je neko pričao ne bih verovao. Mnogo mi je lakše bilo večeras da spavam nego prošli put. Možemo sa svima da igramo. Želimo sa svima da igramo. Ne bih verovao da mi je neko rekao da će se ovo desiti, ali to je fudbal, život piše romane. Jedna lepa stranica u mojoj karijeri i jedno lepo veče. Bilo je teških godinu dana iza nas, ali eto naplatilo se. Sad ide lepa godina i da postavimo novi cilj, zaključio je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter