0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN TADIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE URNEBESNOM IZJAVOM: Lepo bi bilo da utešim i Mesija! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.21 u 21:34

Orlovi su sleteli.

Fudbaleri Srbije su stigli u Beograd nakon velike pobede nad Portugalom. Nije mogao Kristijano Ronaldo ništa protiv raspoloženih Orlova, izabranici Dragana Stojkovića Piksija su potpuno nadigrali domaću selekciju i možemo zaključiti da je trijumf bio i više nego zaslužen.

Po dolasku na aerodrom, medijima se obratio i kapiten Srbije Dušan Tadić. Strelac jednog od dva gola, kao i jedan od najboljih igrača na meču, istakao je u prvi plan uticaj selektora i stručnog štaba, ali je imao posebnu poruku za Lionela Mesija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

–  Krucijalan je bio selektor, kao i stručni štab. Zadovoljstvo je videti bivše igrače uz nas. To znači, vidi se uticaj selektora. Nebitno je protiv koga igramo, protiv svakog dominiramo. Previše smo pre razmišljali o drugima, sada mislimo o sebi, ne zanima nas ko je protivnik, zato je i pala velika ekipa, lepo bi bilo da utešim i Mesija, rekao je kapiten Dušan Tadić po dolasku u Srbiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter