0
Fudbal

(190904) -- DOHA, Sept. 4, 2019 (Xinhua) -- Image of the emblem of 22nd edition of the FIFA World Cup is shown on the building at Souq Waqif market in Doha, capital of Qatar, on Sept. 3, 2019. The Official emblem of the FIFA World Cup Qatar 2022 was unveiled worldwide on Tuesday. (Xinhua/Nikku)

NEMCI PONIZILI PROTIVNIKA: Izabranici selektora Flika su brojali do devet! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.21 u 23:21

Goleade na fudbalskim terenima širom Evrope!

U terminu od 20 časova i 45 minuta, odigrano je još šest utakmica grupne faze kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Ljubitelji fudbala su uživali u velikom broju pogodaka na terenima širom Evrope, a navijači  Lihtenštajna i Malte  što pre žele da zaborave današnje mečeve.

Nemačka je u Volfsburgu ugostila Lihtenštajn. Izabranici selektora Hansija Flika su slavili sa ubedljivih 9:0. Nemci su bili veliki favorit uoči utakmice i ishod meča se uopšte nije dovodio u pitanje. Domaćin se tokom cele utakmice ‘igrao’ sa nemoćnim rivalom. Fudbaleri Nemačke su uputili 42 udarca ka golu protivnika.

Po dva pogotka su postigli Leroj Sane i Tomas Miler,  a po jednom su se u strelce upisali Ilkaj Gundogdan, Marko Rojs i Ridle Baku. Gosti su dva puta zatresli sopstvenu mrežu.

Nemci su obezbedili direktan plasman na prestižno takmičenja. Ekipa Hansija Flika je doživela samo jedan poraz na devet odigranih mečeva. Nemačka je poražena od Severne Makedonije na domaćem terenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: DRAMA U DABLINU: Pepe ‘zaradio’ isključenje, domaćinu poništen pogodak u 94. minutu!

Fudbaleri Malte su ugostili Hrvatsku. Aktuelni svetski vicešampion je deklasirao protivnika. Hrvati su slavili sa 1:7 na ‘Ta Kali‘ stadionu. Jedini pogodak za Maltu delo je Marsela Brozovića. Vezista Intera je savladao golmana svoje selekcije u 31. minutu.

Lovro Majer je postigao dva pogotka za Hrvatsku, dok su po jedan gol dali Ivan Perišić, Duje Ćaleta-Car, Mario Pašalić, Luka Modrić i Andrej Kramarić. 

Hrvate za tri dana u Splitu očekuje odlučujući duel sa Rusijom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Rezultati:

Grčka – Španija 0:1

Irska – Portugal 0:0

Rumunija – Island 0:0

Slovačka – Slovenija 2:2

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter