0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

BAJERN ‘RAZBIO’ BENFIKU: Neverovatni Kristijano Ronaldo je ponovo heroj Junajteda! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.21 u 23:20

U terminu od 21:00h, odigrano je šest utakmica 4. kola grupne faze Lige šampiona. 

Fudbaleri Bajern Minhena ugostili su lisabonsku Benfiku na ‘Alijanc Areni‘. Nemački šampion je ponovo deklasirao rivala i slavio je rezultatom 5:2.

Ekipa trenera Nagelsmana je igrala sjajno od samog starta meča i bilo je pitanje vremena kada će se zatresti mreža gostujućeg tima.

Igrao se 26. minut kada je Kingsli Koman uposlio Roberta Levandovskog, a reprezentativac Poljske je na prepoznatljiv način savladao golmana Benfike.

Nije se dugo čekalo na promenu rezultata. Levandovski se ovog puta našao u ulozi asistenta, a mrežu gostujuće ekipe zatresao je Serž Gnabri. Nekadašnji član Arsenala je postigao veoma atraktivan pogodak, pošto je loptu u gol Benfike prosledio petom.

Gosti iz Lisabona su smanjili prednost Bajerna u 38. minutu. Morato je savladao Manuela Nojera!

Uzbuđenjima na ‘Alijanc Areni‘ nije bilo kraja. Levandovski je preuzeo odgovornost, ali nije realizovao jedanaesterac u 46. minutu.

Bajern je krenuo ofanzivno od starta drugog poluvremena. Dejvis je poslao loptu ka Saneu, a Leroj je na rutinski način postigao gol u 49. minutu.

Samo 12 minuta kasnije, golman Benfike je ponovo morao da vadi loptu iz svoje mreže. Sane je ovog puta asistirao, dok je Levandovski odradio svoj deo posla.

Ponovo je Benfika prepolovila prednost ekipe iz Minhena. Darvin Nunez se u 74. minutu upisao u listu strelaca.

Konačan rezultat postavljen je u 84. minutu. Treći pogodak na današnjem meču postigao je Robert Levandovski. Poljski napadač je pokazao kakav je majstor, a uloga asistenta pripala je, verovali ili ne, Manuelu Nojeru. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN NAPRAVIO VELIKI PREOKRET: Panter pogodio za pobedu crno-belih! (FOTO)

Kristijano Ronaldo je ponovo heroj Mančester junajteda! Izabranici trenera Solskjera su izbegli poraz od Atalanta u sudijskoj nadoknadi vremena.

Domaći su dva puta imali gol prednosti, ali ekipa sa ‘Tetra snova‘ je u oba navrata uspela da dođe do izjednačenja.

Za Atalantu su pogađali Josip Iličić u 12. i Duvan Zapata u 56. minutu. Ronaldo je bio dvostruki strelac za gostujuću ekipu. Kristijano je mrežu golmana Musoa zatresao u 46. i 91. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Rezultati:

Malme – Čelsi 0:1

Volfsburg – Salcburg 2:1

Atalanta – Mančester junajted 2:2

Bajer Minhen – Benfika 5:2

Dinamo Kijev – Barselona 0:1

Juventus – Zenit 4:2

Sevilja – Lil 1:2

Viljareal – Jang Bojs 2:0

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter