0
Evrokup

ULEB Eurocup, Partizan - Huventud 2.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN NAPRAVIO VELIKI PREOKRET: Panter pogodio za pobedu crno-belih! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.21 u 22:54

Uzbudljiva završnica u Beogradu!

Partizan je u prestonici Srbije ugostio ekipu Huventuda. Utakmica 3. kola Evrokupa, odigrana je u hali ‘Aleksandar Nikolić’. Izabranici Željka Obradovića su napravili veliki preokret i slavili su 68:67.

Crno-beli su do pobede došli sjajnom igrom u četvrtoj deonici, koju su u svoju korist rešili rezultatom 19:8. Gosti su tokom utakmice imali i dvocifernu prednost, ali Partizan je uspeo da se vrati u meč.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

Heroj ekipe iz Beograda je Kevin Panter. Amerikanac je 4,2 sekunde do kraja meča pogodio šut iz teške pozicije. Gosti iz Badalone nisu uspeli da realizuju poslednji napad u ‘Pioniru‘, na radost navijača domaće ekipe.

FOTO: STARSPORT

Gosti su bili znatno bolji rival u uvodnim momentima meča. Španski tim je stekao devet poena prednosti 2:11, a crno-beli su napravili sjajnu seriju i ubrzo uspeli da dođu do vođstva. Partizan je postigao 11 vezanih poena i poveo sa 13:11.

FOTO: STARSPORT

U nastavku prvog poluvremena viđena je velika borba. Ekipe su se neprestano smenjivale u prednosti i nije bilo sumnje da će biti neizvesno do samog kraja utakmice. Španci su na pauzu otišli sa pet poena prednosti (34:39).

Huventud je tokom utakmice imao i dvocifrenu prednost, ali uspeli su crno-beli da dođu do potpunog preokreta.

Najefiaksniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Kevin Panter. Američki košarkaš je utakmicu završio sa učinkom od 18 postignutih poena i tri uhvaćene lopte. Pratio ga je nekadašnji igrač Armanija, Zek Ledej. Krilni centar je dodao 13 poena uz šest skokova.

U ekipi iz Badalone, istakao se Para sa 15 poena, tri skoka i jednim uspešnim dodavanjem. Pratio ga je Vilis sa 11 postignutih poena i četiri uhvaćene lopte.

Partizanovu utakmicu je sa tribina posmatrao legendarni bokser Roj Džons Junior. Prvi čovek crno-belih, Ostoja Mijailović, poklonio je dres čuvenom borcu.

ULEB Eurocup, Partizan – Huventud 2.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan ima maksimalan učinak nakon tri odigrane utakmice i trenutno je prvoplasirani tim u grupi A.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Rezultati:

Turk Telekom – Slask Vroclav 89:73

Hamburg – Andora 91:97

Burg – Promiteas 92:62

Trento – Lietkabelis 61:77

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter