0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

PREMIJER LIGA: Solskjer odahnuo nakon Totenhema, Liverpul ispustio prednost i podelio bodove sa Brajtonom! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.21 u 23:14

Danas je odigrano 7 mečeva.

Fudbaleri Mančester junajteda su nakon 4 meča bez pobede u Premijer ligi, konačno slavili i to u gostima. Savladana je ekipa Totenhema rezultatom 0:3, a nema sumnje da se pobedi najviše radovao strateg gostiju Solskjer.

Pogodak za vođstvo postigao je Kristijano Ronaldo na asistenciju kolege iz reprezeentacije Bruna Fernandeša u 39. minutu. Minimalnim vođstvom Mančestera završeno je prvo poluvreme, a malo je falilo da Ronaldo duplira prednost na startu drugog. VAR mu je poništio pogodak, ali je nakon 15-tak minuta učestvovao u novom.

Portugalac je asistirao Kavaniju za 0:2, dok je konačan rezultat postavio Markus Rašford u 86. minutu. Tom pogotku prethodio je izvrstan pas srpskog fudbalera Nemanje Matića, koji je još jednom pokazao da je pravi SrbinPOGLEDAJTE OVDE!

Na drugoj strani, Liverpul nije uspeo da sačuva prednost od 2:0 i da slavi protiv Brajtona. Pogotke su postigli Henderson u 4. i Mane u 24. minutu za domaće, dok su gosti do izjednačenja stigli golovima Mvepua i Trosara.

SVI REZULTATI:

Lester – Arsenal 0:2

Barnli – Brentford 3:1

Liverpul – Brajton 2:2

Mančester siti – Kristal Palas 0:2

Njukasl – Čelsi 0:3

Votford – Sautempton 0:1

Totenhem – Mančester junajted 0:3

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter