0
Evropske lige

FOTO: HotSport

DANAŠNJI FIJASKO KAO KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Solskjer na korak od otkaza, Mančester već ‘naciljao’ novog trenera – poznato ime stiže na ‘Old Traford’!

Objavljeno: 24.10.21 u 22:57

Navijači ‘crvenih đavola’ smatraju da je Solskjer odavno zaslužio otkaz.

Mančester junajted je danas na svom stadionu pretrpeo težak poraz od Liverpula koji je slavio ubedljivim rezultatom 5:0, a deluje da čelnici Junajteda više nemaju strpljenja za Ole Gunara Solskjera.

Naime, na ‘Old Trafordu’ vlada užasna atmosfera zbog današnjeg debakla, a engleski mediji prenose da je Mančester već kontaktirao novog trenera. U pitanju je Antonijo Konte, koji je trenutno bez posla.

Ukoliko se ovo zaista obistini, Konte bi na klupi ‘crvenih đavola’ mogao da debituje već 2. novembra, i to u Italiji, kada Mančester gostuje Atalanti u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona.

Konte je je započeo u Arecu, zatim vodio Bari, Atalantu, Sijenu, Juventus, selekciju Italije i Čelsi. Sa Juveom je osvojio tri Skudeta i dva Kupa Italije, sa Čelsijem Premijer ligu i FA kup, tako da nema sumnje da je on jedan od najbolji trenera današnjice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter