0
Evropske lige

FOTO: Premier League / Twitter

PUČE ‘PETARDA’ NA OLD TRAFORDU: Liverpul ponizio ‘crvene đavole’, da li je vreme da Solskjer ‘popije otkaz’? (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.21 u 19:32

Loše se piše Solskjeru.

Liverpul je na ‘Old Trafordu’ deklasirao Mančester junajted ubedljivim rezultatom 5:0.

Gosti su došli u prednost već u petom minutu, Salah se neometano ‘prošetao’ kroz odbranu Mančestera, uposlio Keitu koji je bez problema smestio loptu u mrežu.

Do drugog gola Liverpul nije mnogo čekao, osam minuta kasnije Žota je matirao De Heu. Šo i Megvajer su napravili grešku na vrhu kaznenog prostora. Lopta je stigla do Arnolda koji je sjajno pronašao Žotu, a Portugalac je na rutinski način duplirao prednost.

Mogao je Luk Šo da smanji na 2:1, odlično je šutirao sa velike udaljenosti, ali lopta je završila malo pored stative. Treći pogodak za Liverpul postigao je Salah, lopta se odbila od Megvajera, Keita je pronašao Egipćanina koji je iz blizine zatresao mrežu ‘crvenih đavola’.

Mnogi su mislili da će se prvo poluvreme završiti rezultatom 0:3, međutim, u trećem minutu nadoknade Salah je pogodio za totalni debakl Mančestera.

U 52. minutu je Kristijano Ronaldo konačno uspeo da zatrese mrežu Liverpula, ali gol je bio opravdano poništen. Posle VAR asistencije je sudija Tejlor ipak poništio gol Portugalca zbog ofsajda.

Osam minuta kasnije, Junajted je ostao na terenu sa desetoricom igrača, nakon grubog prekrašaja Pola Pogbe koji je zaradio direktan crveni karton. I tu je praktično bio i kraj priče, jasno je bilo da ‘crveni-đavoli’ neće uspeti da se vrate u život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter