0
Evroliga

Mathias Lessort Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia on January 26. 2018. Crvena Zvezda won 89:78 (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

LESOR OTKRIO NA KOGA JE MISLIO: Tvit o lutriji nije posvećen Zvezdi!

Objavljeno: 19.10.21 u 11:21

Reprezentativac Francuske je govorio o objavi koja je ‘podigla prašinu’. 

Za francuski portal BeBasket, govorio je bivši centar Crvene zvezde Matijas Lesor. Francuz je nedavno prešao u redove Makabija iz Tel Aviva i odlično se uklopio u tim. Kada je tokom leta napustio Monako, dugo se pričalo o tome gde će snažni centar nastaviti karijeru. Domaći mediji su pisali o potencijalnom dolasku u Partizan i povrtaku u redove ekipe sa Malog Kalemegdana, ali Lesor se odlučio za ekipu iz Izraela.

Nedavno je Matijas na Tviteru objavio poruku koja je ‘podigla prašinu’. Lesor je napisao da je klub koji nije imao novca, odjednom dobio na lutriji. Spekulisalo se dugo na tu temu, a Francuz je sada otkrio o kom klubu je reč.

-Hteo sam da ostanem u Monaku. Imao sam nameru da produžim ugovor. Moja porodica i ja smo se odlično proveli tamo. Dobro je išlo i sa trenerom i sa svima. Imali smo dobru sezonu, i zaista sam mislio da ću nasatviti tu avanturu i igrati Evroligu tamo. Postoje stvari iza kulisa koje ne možemo da kontrolišemo. Čak ni ja ne znam šta se tačno desilo. Dali su mi ponudu, ja sam tražio drugačiju jer jer sam rekao sebi da je ne moguće da klub nema više novca da mi da. Na kraju se ispostavilo da su mogli da mi daju više jer su doveli veoma skupe igrače – rekao je nekadašnji centar Crvene zvezde. 

PROČITAJTE JOŠ: LOKACIJA NACIONALNOG STADIONA JE POZNATA: Cena izgradnje iznosi 257 miliona evra, pogledajte kako će izgledati (FOTO)

-Ne bih da se poredim sa Džejmsom, nisam tražio bilo čiju platu. Više je pitanje poštovanja i ponosa. Radije bih hteo da mi je neko došao i rekao tačno šta se desilo, mislim da sam vredeo toliko. To bih poštovao i možda i prihvatio. Kritika je deo mog posla i moraš da znaš to da prihvatiš. Poštovao bih da su mi rekli da sam dobar za Evrokup ali ne i za Evroligu. Problem je što mi nisu dali bolju ponudu a mogli su. To se radi o poštovanju i iskrenosti. Posebno zbog naše zajedničke istorije. Da je novac u pitanju nikada ne bih ni u Monako došao jer sam imao i bolje ponude – istakao je reprezentativac Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter