0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 07: Karim Benzema of France in action during the International friendly match between Serbia and France at the Stadium JNA on September 07, 2014 in Belgrade, Serbia, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DEŠAN O BENZEMI: ‘Karim je jedan od naših ključnih igrača! On ima žestoku volju za pobedom’

Objavljeno: 11.10.21 u 14:15

Iskusni stručnjak je veoma zadovoljan zbog osvajanja novog trofeja!

Selekcija Francuske je novi šampion Lige nacija! Aktuelni svetski prvak je u finalu savladao reprezentaciju Španije. Utakmica u Milanu je završena rezultatom 2:1.

Španija je do prednosti stigla pogotkom Mikela Ojarsabala, a izjednačio je Karim Benzema u 66. minutu. Pitanje pobednika rešio je KIlijan Mbape, golom u 80. minutu meča.

Nakon utakmice se oglasio selekor Francuske, Didije Dešan.

– Veoma sam ponosan i srećan zbog igrača. Zaostajali smo i u polufinalu i u finalu. Protiv Španije smo brzo izjednačili. Osim talenta koji imamo u ovom timu, igrači su pokazali karakter i pravi mentalitet. Veoma sam ponosan na igrače.

PROČITAJTE JOŠ: BELGIJANAC JE BESAN: ‘Ovoliki broj utakmica u sezoni je samo zbog novca i TV prava! Samo gledaju kako da napune džepove’

-Bio je u pitanju trofej. Igrači su takmičarski nastrojeni, baš kao i ja. Uradili smo sve da dođemo dovde, a kada ste u finalu – uvek je bolje pobediti. U drugom poluvremenu smo bili agresivniji i naterali smo ih da greše – rekao je iskusni stručnjak.

Dešan je imao samo reči hvale za Benzemu.

Karim je jedan od naših ključnih igrača i to je pokazao u ove dve utakmice. Ima žestoku volju za pobedom i to je nešto što prenosi na druge igrače. Srećan sam zbog njega – rekao je Dešan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter