0
Evrokupovi

(191023) -- BRUGGE, Oct. 23, 2019 (Xinhua) -- PSG's Kylian Mbappe celebrates his hat-trick during a Group A match of the 2019-2020 UEFA Champions League between Paris Saint-Germain (PSG) and Club Brugge in Brugge, Belgium, Oct. 22, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

LEONARDO PORUČUJE: ‘Hoćemo da produžimo ugovor sa Kilijanom! Mbape je dragulj, a Mesi je oličenje skromnosti’

Objavljeno: 09.10.21 u 23:30

PSŽ želi trofej Lige šampiona!

Sportski direkor Pari Sen Žermena, Leonardo, govorio je za ‘Gazetu‘. Real Madrid već godinama pokušava da u svoje redove dovede Mbapea, a način na koji to Španci rade se ne dopada Leonardu.

-Iz Reala već dve godine javno govore o dolasku Mbapea i moraju za to da budu kažnjeni. Ne poštuju nas. Nije Kilijan neki prosečan igrač, on je jedan od najboljih na svetu. Trener, ljudi koji vode klub, igrači Reala, svi pričaju o Mbapeu. To je njihova strategija, koja mi se nimalo ne dopada – istakao je Leonardo i nastavio:

-Hoćemo da produžimo ugovor. To se ne menja. Kilijan je dragulj, savršen za naš tim. Nikada nismo planirali budućnost kluba bez Mbapea.

PROČITAJTE JOŠ: POLUVREME: Orlovi konkretniji, ali nema pogodaka u Luksemburgu! Da li je Srbija oštećena za penal? (VIDEO)

Leonardo je govorio i o Lionelu Mesiju. Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala, u prethodnom prelaznom roku je napustio Barselonu i stigao u Pariz.

-Sa Mesijem smo uvek imali dobar odnos. Kada se pojavila mogućnost da napusti Barselonu, odmah smo reagovali. On je karika, koja nam treba za osvajanje Lige šampiona. Najviše imrpresionira kod njega što je takva veličina, a sa druge strane je oličenje skromnosti – zaključio je sportski direktor aktuelnog vicešampiona Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter