0
Fudbal

FOTO: FSS

POLUVREME: Orlovi konkretniji, ali nema pogodaka u Luksemburgu! Da li je Srbija oštećena za penal? (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.21 u 21:43

Na semaforu stoji najmanje popularan rezultat!

Nacionalna selekcija Luksemburga je ugostila reprezentaciju Srbije, u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Nakon prvih 45 minuta igre, rezultat je 0:0.

Prva utakmica između današnjih rivala odigrana je 4. septembra u Beogradu. Izabranici Dragana Stojkovića su tada slavili sa 4:1 na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

Luksemburg je večeras u prvom delu igre pružio snažniji otpor. Posed lopte je bio prilično izjednačen, a procentualno je prevagnuo na stranu Orlova. Selekcija Srbije je bila za nijansu konkretnija. Naši fudbaleri su uputili šest udaraca, a dva su išla u okvir gola.

Domaćin je uputio identičan broj udaraca, ali nije bilo ozbiljne pretnje za Predraga Rajkovića.

Glavni arbitar Vili Kolum je pokazao četiri  žuta kartona u dosadašnjem delu meča. Javnu opomenu je prvo zaradio Leandro Bareiro Martins u 1. minutu, a zatim i Strahinja Pavlović sredinom prvog poluvremena.

U trećem minutu sudijske nadoknade, Kolum je na isti način kaznio Karlsona i Filipa Đuričića.

Čuvar mreže domaće ekipe je neoprezno startovao i faulirao je Dušana Tadića u završnici prvog poluvremena. Sudija nije pokazao na belu tačku, ali i nakon usporenog snimka deluje da postoje elementi za jedanaesterac. Ekipa iz VAR sobe se nije oglasila.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter