1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAVIJAČI ZVEZDE LJUTI ZBOG PONOVLJENOG PENALA: „Nek ga šutne još jednom, smejurija, sviraj im dok ne pogode“! (KOMENTARI) (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.21 u 16:52

Crno-beli vode na poluvremenu.

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze u Kruševcu, gde igraju utakmicu 12. kola Superlige protiv Napretka. Nakon prvog poluvremena crno-beli vode sa 0:1, a pogodak za vođstvo postignut je u 12. minutu nakon ponovljenog penala. Ta situacija izazvala je ogromnu polemiku na društvenim mrežama.

FOTO: Instagram/HOTSPORT

– Nek ga šutne još jednom 🤣🤪🤪

– Hahahaha mora biti gol mislim da bi svirao 4 puta da ponovi

FOTO: Instagram/HOTSPORT

DA LI JE SUDIJA ISPRAVNO POSTUPIO?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ipak, bilo je i onih koji su se usaglasili sa odlukom glavnog arbitra:

FOTO: Instagram/HOTSPORT

– Kao Delija kažem da je normalno ponovljen, skočio sa obe noge ništa strašno i Dioniju je ponovljen mada je tad bio 80 minut 0-3 a i domaćin nije dobio crveni u 5 minutu

– S razlogom ista situacija kao u Pazaru nista sporno

– Realno potpuno opravdano ponovljen penal, ali za crveni nije bilo

0
0

1 Komentara

  1. Ahahaha, navijači Zvezde bolje neka ćute, kakav tim imaju, najbolje katanac na vrata ili promena imena crveno beli cirkus kolorado. A Partizan je toliko loše odigrao u Kruševcu da bi Stanojević trebao dobre oštre lekcije da im održi tokom pauze. Zvezdaši psssssst hajd na limundžadu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter