0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Spartak Beograd, 26.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN VODI NAKON PONOVLJENOG PENALA – CRVENI KARTON ZA DOMAĆE: Da li je sudija bio u pravu!? (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.21 u 16:28

Situaciju možete proceniti sami.

Fudbaleri Partizana gostuju Napretku u 12. kolu Superlige Srbije. Lider domaćeg prvenstva, do vođstva je stigao već u 12. minutu, nakon penala koji je izveo Rikardo Gomeš.

Igrao se 8. minut kada je najbolji strelac crno-belih Gomeš, odgurnut sa leđa, nakon čega je sudija Minaković pokazao na belu tačku. Fudbaler domaćih Ćurković, zasluženo je dobio crveni karton, što je pokazao i usporeni snimak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Potom je Rikardo šutirao direktno u golmana Napretka, koji je uspeo da odbrani penal, ali onda je usledila intervencija iz VAR sobe. Nakon gledanja snimka, zaključeno je da se Vasiljević nije nalazio na gol liniji prilikom odbrane, pa je penal ponovljen.

Napadač crno-belih je ovog puta bio precizan, pa je Partizanu doneo rano vođstvo u Kruševcu. Ovaj pogodak ispraćen je i velikim negodovanjem publike, ali i zvižducima upućenim sudijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter