0
Evrokupovi

head coach Dejan Stankovic (C) Milos Degenek (L) Njegos Petrovic (R) Fudbal-Champions League-Thirs qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Serif v Crvena Zvezda Tiraspol, 10.08.2021. foto: Starsport.rs ©

MI BAR KOD KUĆE NISMO IZGUBILI, ŠERIF JE POKAZAO KVALITET: Stanković je sinoć gledao Ligu šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.21 u 15:02

Crveno-beli uskoro putuju u Bugarsku.

Fudbaleri Crvene zvezde će se u četvrtak sastati sa Ludogorecom u drugom kolu Lige Evrope. Povodom toga, Dejan Stanković je održao konferenciju za medije na kojoj je pored priče o predstojećoj utakmici prokomentarisao i rezultate Lige šampiona od sinoć. Trener Zvezde je iskoristio priliku i da se našali, rekavši da njegov tim makar nije izgubio kod kuće, kao što je to slučaj sa Realom.

Gledao sam Šahtjor malo i Inter, to me zanimalo. Dva trenera sa totalno dve različite ideje fudbala. I posle toga gledao sam Siti – PSŽ, ali sam pratio i Šerif. Ne bih se okretao više unazad, sve je rečeno. Svi oni koji su komentarisali i malo preterali u tome, mislim da je Šerif sada pokazao da nije slučajno u Ligi šampiona, mi bar kod kuće nismo izgubili – malo da se našalim, istakao je Stanković.

Ben i Pavkov, starteri?

– Vratili su se, biće dostupni. Imam još danas, razmišljam o obojici, ali ću realno sagledati stvari. Oni su dobri momci, imamo direktan odnos, gde mi kažu koliko mogu. Sve ćemo znati danas na poslednjem treningu. Čekamo ih raširenih ruku. Ben – jedna garancija, sigurnost, momak o kome je suvišno trošiti reči o njegovim ljudskim kvalitetima, igrački se već pokazao. I Pavkov koji se vratio skromno, da pokaže koliko je veliki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter