0
Evrokupovi

Dejan Stankovic Novi Pazar - Crvena Zvezda Superliga Srbije Septembar 26. 2021., Novi Pazar, Srbija 26.9.2021. Belgrade Serbia foto: Nikola Mitic/STARSPORT

STANKOVIĆ PRIČAO O BENU I PAVKOVU, ZVEZDA KASNIJE PUTUJE: Ne verujem da će moći nešto posebno da nas iznenade! Imamo 2-3 varijante! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.21 u 14:38

Maksimalno će se fokusirati na ono što ima.

Fudbaleri Crvene zvezde će se u drugom kolu Lige Evrope sastati sa Ludogorecom u Bugarskoj. Crveno-beli će zbog problema sa korona virusom kasnije putovati u Razgrad, pa neće moći da treniraju, već će poslednje pripreme završiti u Beogradu. Dejan Stanković je na konferenciji za medije pričao o svim problemima sa kojima se susreće.

Pomerili smo konferenciju, ali i put zbog svega što nam se izdešavalo. Momenat nije najbolji, ali mi smo Crvena zvezda, neću tražiti izgovore. Mi imamo momke koji su željni utakmica i siguran sam da će odmeniti naše lidere kao što su Borjan, Katai, kao što je Dragović, kao što je Degenek – to su sve iskusni momci koji iznose dosta toga na svojim leđima. Imamo momke koji će istrčati u Bugarskoj. Nadam se da će se sve završiti samo na njih četvoro i da više nećemo imati problema i da ćemo što pre pregurati ovaj momenat.

Specifičnost puta – nema treninga u Bugarskoj?

– Meni taj dan više odgovara ako sam kod kuće. Na stadionu se oseti sve, vidiš gde si i šta si, ali mi smo iskusna ekipa na koju to ne bi trebalo da utiče. Mi bi putovali ranije, ali zbog novonastale situacije smo želeli da budemo sigurni u broj putnika. Imamo momke koji će biti spremni za sutra.

Poređenje Ludogoreca i Brage

– Ludogorec je ekipa koja dosta menja. Njihov trener dosta rotira i formacijski i igrački. Mi ćemo pokušati da pročitamo utakmicu što pre, već kada izađu postave. Ne verujem da će moći nešto posebno da nas iznenade.

Dejan Stankovic Partizan – Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ludogorec takođe ima probleme, koliko to može da ih poremeti?

– Kad dođe momenat odigravanja utakmice, onda zaboraviš na ono što nemaš i fokusiraš se na ono što imaš. Gledam šta imam i gledam kako ću sa njima. Spremili smo 2-3 varijante, radili smo juče, radili smo i danas. Idemo na pozitivan rezultat, imamo dva teška gostovanja u Ligi Evrope. Ludogorec bih svrstao u nivo Brage po individualnom kvalitetu.

Ben i Pavkov, starteri?

– Vratili su se, biće dostupni. Imam još danas, razmišljam o obojici, ali ću realno sagledati stvari. Oni su dobri momci, imamo direktan odnos, gde mi kažu koliko mogu. Sve ćemo znati danas na poslednjem treningu. Čekamo ih raširenih ruku. Ben – jedna garancija, sigurnost, momak o kome je suvišno trošiti reči o njegovim ljudskim kvalitetima, igrački se već pokazao. I Pavkov koji se vratio skromno, da pokaže koliko je veliki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter