0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LEGENDA JUGOSLOVENSKE KOŠARKE ĆE BITI UZ PEŠIĆA: Zna kako se osvaja zlato, poručuje da je spreman! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.21 u 15:26

I on se vraća u reprezentaciju.

Danas je i zvanično Svetislav Pešić promovisan kao novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije. Novinari su imali nekolicinu pitanja za iskusnog stručnjaka, pre svega o Nikoli Jokiću, ali i o planu za Srbiju.

FOTO: STARSPORT

Treba istaći i da je nekadašnji centar Jugoslavije Dragan Tarlać imenovan za novog direktora reprezentacije Srbije. On se zahvalio selektoru Pešiću, istakavši da je spreman za selektiranje i rad sa mlađim generacijama.

Ovo smatram kontinuitetom mog prethodnog rada u Savezu, kada je Pešić obavio razgovor sa mnom. Čovek koji živi košarku je uvek imao viziju kada je u pitanju funkcija i krenuli smo u selektiranje i rad sa mlađim generacijama, koje su nosioci seniorskog tima. Veliki rad je pred nama, spremni smo na to. Hvala Kariju, i sada je imao viziju da je ovo pozicija sa kojom moramo napred. Saša je to prepoznao, rekao je Tarlać.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter