0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PEŠIĆA PITALI DA LI ĆE PUTOVATI U DENVER, ON ODUŠEVIO SVE: Dobio sam od Saveza dobar auto, udvarao sam se Jokiću, tako ću svima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.21 u 13:49

Da li stižu bolji dani za Srbiju?

Svetislav Kari Pešić, danas je i zvanično predstavljen kao novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije. Iskusni stručnjak je naravno odmah dobio pitanje o Nikoli Jokiću i o tome da li će posebno razgovarati sa njim, kao i da li će možda putovati u Denver.

Dobio sam od saveza jedan dobar auto, ali njega mogu da koristim samo u regionu. Sigurno da planiram da svakog, ne samo Jokića, nego sve igrače i Teodosića kao kapitena reprezentacije i sve ostale moguće kandidate za reprezentaciju.

Potom je Pešić istakao da će sa svakim igračem posebno pričati, kao i da će im objašnjavati da je nastup za reprezentaciju dobra stvar.

Ja sam tu dao neke izjave, pa su me onda prozivali, ali šta sad – to je deo našeg posla. Da sam se udvarao Jokiću, jesam se udvarao i ne samo da sam se udvarao, nego ću se svakom udvarati i objašnjavati mu kako je dobro za njega da igra za reprezentaciju i kako je to dobro za njegovu karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter