0
Evropske lige

(191115) -- FARO, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates after scoring during the group B match against Lithuania at the UEFA Euro 2020 qualifier at the Algarve stadium in Faro, Portugal, Nov. 14, 2019. (Photo by Pedro Fiuza/Xinhua)

KRISTIJANO RONALDO ODUŠEVLJEN: ‘Sjajan momenat, osetio sam nervozu!’

Objavljeno: 12.09.21 u 08:08

Nije mu trebalo dugo da se uklopi!

Kristijano Ronaldo pokazao je da će biti ogromno pojačanje za tim Ole Gunar Solskjera, jer je već na debiju postigao dva pogotka protiv Njukasla!

‘Kada je počeo meč bio sam nervozan, kunem vam se. Mislim da je to bilo normalno, nisam očekivao da skandiraju moje ime ceo meč. Tako da sam bio jako nervozan. Možda to nisam pokazao, ali kao što sam rekao, doček je bio neverovatan. Ovde sam da pobeđujemo, da pomognem timu i da klub vratimo tamo gde mu je mesto.’ – rekao je Ronaldo i potom dodao da je jedva dočekao da meč počne:

‘Prvi gol je bio sjajan momenat. Prošle noći sam mislio o tome kako želim da igram dobro i da pokažem da sam sposoban da pomognem timu. Kada je krenuo meč osetio sam uper nervozu, pevali su mi. Ovaj klub je neverovatan. Osećam se tako ponosnim, uradiću sve da budu ponosni na mene.’ – zaključio je legendarni portugalski fudbaler!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter