0
Evropske lige

(191115) -- FARO, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates after scoring during the group B match against Lithuania at the UEFA Euro 2020 qualifier at the Algarve stadium in Faro, Portugal, Nov. 14, 2019. (Photo by Pedro Fiuza/Xinhua)

SJAJNA UTAKMICA NA „OLD TRAFORDU“: Ronaldo dvostruki strelac, „bomba“ Bruna! (VIEDO)

Objavljeno: 11.09.21 u 18:35

Kristijano Ronaldo se „pozdravio“ sa dva gola.

Bilo je evidentno da će jedan od najboljih igrača današnjice biti u startnih jedanaest na utakmici protiv Njukasla, a Portugalac je ponovo opravdao epitet najboljeg golgetera u istoriji fudbala.

Debi na domaćem terenu imala su sva trojica igrača koji su došli u letnjem prelaznom roku. Junajted je imao inicijativu tokom celog prvog poluvrmena i to im se isplatilo u nadoknadi vremena kada je Ronaldo postigao gol.

Gosti su dobro počeli drugi period igre i izjednačili, ali kada imate Ronalda u timu jednostavno pobeda je neminovna. Kristijano je samo pet minuta nakon što su primili gol vratio prednost svom timu. Vođstvo je na 3:1 povećao Bruno sjajnim pogotkom sa oko 25 metara, da bi Lingard pred kraj meča overio pobedu „Crvenih đavola„.

Junajted sada očekuje meč sa Jang Bojsima u prvoj utakmici Lige šampiona, a Njukasl ostaje jedan od četiri tima koji nisu ostvarili pobedu u novoj sezoni i spas će morati da nalaze na utakmici protiv Lidsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter