5
Domaći fudbal

from left Marko Milovanovic Nemanja Jovic Nikola Terzic Danilo Pantic goalkeeper Nemanja Stevanovic Lazar Markovic Aleksandar Scekic Bojan Ostojic Filip Holender Seydouba Soumah Rajko Brezancic Lazar Pavlovic Bibras Natkho Natcho celebrate Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v SD Santa Clara (Portugalija) Beograd, 26.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

DVA NOVA IGRAČA U PARTIZANU: Dvojac iz Gane trenira punom parom!

Objavljeno: 09.09.21 u 17:52

‘Parni valjak’ doveo još dvojicu!

Nakon što se juče pojavila vest da je u Zemunelu mladi Dimitar Mitrovski, danas je već isplivala informacija da nije jedini! Mladi makedonski fudbaler je na probi u Partizanu i u narednom periodu će biti morati da ubedi upravu iz Humske da je baš on pravo rešenje za srpskog velikana!

Pored Mitrovskog, u Partizanu su na probi i dva momka iz Gane! Reč je o Ričardu Boaduu i Ajzaku Opokuu! Boadu je 1998. godište i najbolje se snalazi na pozicijama zadnjeg i centralnog veznog, dok je Ajzakova prirodna pozicija centralni napadač!

Partizan igra sjajno ove sezone, u domaćem prvenstvu su bez greške, dok su u Evropi uspeli da se kvalifikuju u grupnu fazu Lige konferencija.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter